menu_opbergen

Opbergen

BCF-Products heeft diverse soorten scherp geprijsde kunststof bakken in het assortiment, waaronder kunststof palletboxen en kunststof pallets. Veel van onze klanten maken gebruik van kunststof bakken omdat ze actief zijn in de logistieke dienstverlening en transport.


Kunststof opbergbakken

De kunststof opbergbakken van BCF-Products zijn leverbaar in veel verschillende maten. Bij enkele modellen kan er ook gekozen worden uit een gesloten of een open handgreep en is er de mogelijkheid om uit verschillende kleuren te kiezen. Daarnaast kunnen er deksels bij besteld worden of kan de bedrijfsnaam op de bakken bedrukt worden. BCF-Products is gespecialiseerd in maatwerk, waardoor wij nagenoeg iedereen van dienst kunnen zijn.

Ons assortiment opbergbakken

Wij hebben een breed assortiment aan opbergbakken, ons assortiment bestaat onder andere uit:

Voordelen van kunststof opbergbakken

Het werken met kunststof opbergbakken heeft verschillende voordelen. De opbergbakken zijn efficiënt bij het sorteren, opslaan en vervoer van goederen. Tevens zorgen ze ervoor dat de goederen schoon en droog blijven. Kunststof is gemakkelijk schoon te maken, waardoor de bakken er weer als nieuw uit kunnen zien.

Waar let u op bij het aanschaffen van opbergbakken?

Bij het aanschaffen van opbergbakken let u op verschillende eigenschappen. Allereerst is het belangrijk om na te gaan waar de opbergbak daadwerkelijk voor gebruikt gaat worden. Iedere toepassing vraagt om een specifieke bak. Wordt de bak gebruikt om kleine onderdelen in het magazijn op te bergen of gaat u de bak gebruiken voor transport? Moeten de bakken hierbij stapelbaar zijn? Dit is belangrijk om mee te nemen. Daarnaast is de vak grote een belangrijke eigenschap van een opbergbak, alles moet er namelijk met gemak in kunnen. 

Bestel online bij BCF-Products

De kunststof opbergbakken van BCF-Products zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit. U kunt uw kunststof opbergbakken direct online bestellen.  

Heeft u niet helemaal gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact met ons op via 040 843 67 61 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.