menu_inrichten

Inrichten

Inrichten van uw bakwagen, bedrijfsbus of trailer

Door een adequate inrichting van uw vervoermiddel, zorgt u ervoor dat u uw lading op een veilige en verantwoorde manier vast kunt zetten. BCF-Products heeft hiervoor diverse producten in het assortiment.


Ladingstangen

Ladingstangen worden vaak gebruikt voor het inrichten van uw vervoermiddel. Dit is de veelomvattende verzamelnaam voor telescoopstangen, cargoplanken en cargokeepers.

Telescoopstangen, cargoplanken- en keepers

Deze termen worden soms door elkaar gebruikt. Wat is het verschil?

  • Telescoopstangen gebruikt u in trailers, bakwagens en bedrijfsbussen horizontaal of verticaal.
  • Cargoplanken gebruikt u altijd horizontaal in tautliners of zeilbakwagens met houten planken voor het zeil.
  • Cargokeepers zet u vast door middel van een hendel. Deze worden in de meeste gevallen verticaal gebruikt in gesloten vrachtwagens of bestelbussen. Cargokeepers zijn standaard voorzien van twee rubberen voetjes die tegen bodem en dak klemmen. Hier zijn dus geen rails voor nodig.

Rails

Afhankelijk van het soort transportmiddel biedt BCF-products rails in verschillende kwalificaties, te gebruiken van licht tot zwaar transport.

  • Sommige rails zijn bedoeld voor montage in of op de vloer of tegen de wanden.
  • Andere railsoorten zijn speciaal geschikt voor dakmontage.
  • Airline-rail ofwel vliegtuigrail hebben we in een ruim assortiment. Deze rails worden vaak gebruikt in bestelbussen, BE-bakwagens, gesloten aanhangwagens, caravans of campers. Ze zijn er in diverse uitvoeringen voor montage op de vloer, tegen de wanden of het plafond.
  • Voor bedrijven die veel meubeltransporten verzorgen of verhuisbedrijven, bieden we de zogenaamde staafjesrail. Deze wordt tegen of in de wanden gemonteerd. De staafjesrail is makkelijk in het gebruik met losse single-banden of sjorbanden of lichte spanbanden met een S-haak.

Stuwbalken (ook vloerbalk of ladingbalk genoemd) 

Zoekt u aluminium vloerbalken die geschikt zijn om bijvoorbeeld een dubbele laadvloer te creëren of uw zendingen gewoon horizontaal tegenhouden? BCF-Products is de juiste leverancier, met keuze uit meerdere soorten.

Vloerringen

Spanbanden maakt u vast vanaf de vloer met speciale vloerringen. Wij leveren hiervoor ook losse ratelgespen of haken.