BCF-Products biedt een zeer breed assortiment voor uw ladingzekering. 

Sinds onze start in 2007 is de gedrevenheid van ons team de drijvende kracht achter het bedrijf dat service, persoonlijk contact en advies hoog in het vaandel heeft staan.
Onze jarenlange ervaring in de branche maakt dat er altijd wel een oplossing gevonden wordt om uw lading te zekeren of voor bescherming van goederen in uw bedrijf.

Sterk in maatwerk

Bent u op zoek naar een speciaal product maar komt u het niet tegen op onze site? Neem contact met ons op!
BCF-Products levert standaardproducten maar ook klantgerichte oplossingen zoals afwijkende maten antislipmatten en spanbanden, of spanbanden voorzien van naam of logo. Daarnaast helpen wij u graag bij het tot stand komen van een nieuw te ontwikkelen product.
Bovendien is er een ruime keuze in specials zoals STRAP2GO, de Topstop of de Cargobuckle. Welke oplossing u ook zoekt, voor grootvolume-truck, trailer, bakwagen of bestelbus, of hulpmiddelen binnen uw bedrijf om producten vast te zetten of te beschermen: bij ons bent u aan het juiste adres!

Showroom

Wilt u graag een keer naar ons toe komen voor een productadvies of voor producten eens van dichtbij te bekijken? Dat kan, maar wel graag op afspraak, daarnaast verzoeken wij u om u aan de Covid-9 regels te houden door 1,5 m afstand van ons te houden en een mondkapje te dragen.

 

 

foto BCF clan