Producten voor ladingzekering zijn in vele soorten en variaties te vinden. Wij als BCF-Products vinden het van het grootste belang dat we kwalitatief maar ook qua veiligheid de allerbeste producten leveren. Uiteraard voldoen onze producten altijd (ten minste) aan de wettelijke eisen die zijn vastgesteld. Behalve dat we de allerbeste producten leveren, zijn onze producten daarnaast ook nog eens scherp in prijs.

Productie

Wij werken alleen samen met leveranciers die de hoogste kwaliteitsnormen kunnen garanderen. Onze producenten en leveranciers worden ook beoordeeld op vele punten, zoals:

 • leverbetrouwbaarheid
 • interne processen zoals productiemethoden 
 • arbeidsomstandigheden
 • gebruikte grondstoffen
 • voorraadbeheer
 • kwaliteitscontroles tijdens en na productie 
 • milieubeleid
 • afvalprocessen

Kwaliteitscontrole

Ook na ontvangst in ons magazijn vinden er kwaliteitscontroles plaats, ten minste door middel van steekproeven. Zelfs bij de kleinste twijfel zal ieder product gecontroleerd worden.
Heel belangrijk is dat u als klant en de gebruiker er vanuit kunt gaan dat onze producten:

 • aan alle wettelijke veiligheidseisen en EN-normen voldoen
 • dat het conform de Machinerichtlijn is geproduceerd, waardoor het traceerbaar is naar de bron
 • dat er geen inferieure materialen zijn gebruikt

Certificaat van oorsprong (C.O.C. = Certificate of origin)

Op aanvraag kunnen wij bij aankopen van onze SCM-goedgekeurde sloten een certificaat leveren. Al onze hijsbanden en rondstroppen worden ook voorzien van een COC. Ook producten, zoals onder andere hijsmiddelen voorzien van serienummer, kunnen worden voorzien van een certificaat van oorsprong (tegen betaling). 

Webshop Keurmerk

Wij voldoen aan de eisen van Webshop Keurmerk; dat keurmerk wordt niet zonder meer afgegeven. Zij bevestigen daarmee dat u bij BCF-Products op het juiste adres bent voor de beste producten en betrouwbare service.

Klantenervaringen

Klanten zijn voor ons echt klanten, daar zijn en blijven we zuinig op. We horen het graag als er iets niet orde is, maar gelukkig krijgen we vaker positieve terugkoppelingen van onze klanten. Enkele quotes van klanten tonen we hier:

 • We hadden een product nodig wat nog niet bestond voor ons railsysteem voor de waszakken. We hebben met BCF ons probleem besproken. Die hadden goed geluisterd en meegedacht. Na korte tijd kregen we een goed advies en na een bemonstering en uitgebreide testen bleek dat dit de ideale oplossing was. Geweldig bedankt!
 • Voor het Lightbattle-lichtfestival in Amsterdam waren we op zoek naar afzetlinten die enkele maanden gebruikt konden worden in de fietstunnel bij het Rijksmuseum. We zochten zwarte afzetlinten met onze projectbedrukkingen erop. We zaten te denken aan zwarte spanbanden met zeefdruk erop. Ons idee werd uitgewerkt en door BCF-Products werd dit tijdig uitgevoerd en perfect op tijd aangeleverd. Zag er heel goed uit en heeft gedurende het hele project goed gefunctioneerd.
 • Voor een verhuisproject bleken we in een paar dagen tijd grote aantallen stuwkussens met toebehoren nodig te hebben. Deze hadden we niet voldoende in huis. BCF hadden we ook gevraagd en binnen een half uur kregen we te horen dat ze alles op tijd bij ons gingen afleveren. En inderdaad, ze hadden dit ook waargemaakt.
 • Afgelopen maart hadden we een groot project op Koningshof in Veldhoven. Hier moest voor het Nederlands Contactlens Congres (NCC) enorm veel opgebouwd worden in een paar hallen. We lieten daarvoor onze trailers op locatie staan 's nachts . Voor de verzekering moesten er wel KingPin sloten op zitten. Dat werd kort dag, maar inderdaad ze waren er binnen de afgesproken tijd en werden door iemand van BCF persoonlijk bij mij afgegeven. Dat is service!

Ten slotte

In deze webshop van BCF-Products kunt u ook uitgebreide productinformatie terug vinden. Is er een product waar u toch net iets te weinig over gevonden krijgt, neem gerust met ons contact op. U kunt uw vraag stellen via het contactformulier of door een e-mail te sturen. Ons gewoon bellen mag natuurlijk ook.

Door de jarenlange ervaring van ons en onze leveranciers, kunnen wij u garanderen dat u de allerbeste producten geleverd krijgt. Mocht er onverhoopt toch door u een kwaliteitsprobleem worden geconstateerd, neem dan direct contact met ons op. Wij nemen uw klacht aan, registeren deze in ons systeem, checken de oorzaken en zorgen voor een goede opvolging en afhandeling.

Wij als BCF-Products garanderen op al onze producten de hoogste kwaliteit. Mocht u toch nog vragen hebben over onze kwaliteitseisen, stel ze ons gerust!