menu_bescherm

Beschermen van uw lading

Extra bescherming zorgt ervoor dat uw zending tijdens transport of verzending onbeschadigd blijft. BCF-Products levert producten die ervoor zorgen dat uw materiaal in goede staat bij de klanten aankomt.

Verpakken, stapelen en insealen

Het deugdelijk verpakken gebeurt bij u of de klant. Vervolgens worden de producten op een stabiele en veilige manier op pallets geplaatst. Correct stapelen en insealen zorgt voor een goede stabiliteit.


Antislip

Onder de pallets gebruikt u antislipmatten, antislipstroken of antisliptegels om schuiven in de vrachtwagen te voorkomen. Ze worden ook vaak Anti-Rutschmatten genoemd, de Duitse vertaling. BCF-Products biedt een ruime keuze in de allerbeste kwaliteit antislipmatten, in diktes van 3, 4, 6, 8, 10, 15 en 20 mm. De diktes tot en met 8 mm zijn gecertificeerd voor transport. Vrijwel iedere gewenste maat is leverbaar. Ziet u de gewenste maat antislip niet op onze site, vraag dan gerust ons om een maatwerk offerte of advies. Wij leveren veel maatwerk antislipmattten.

Antisliptape en stempelplaten

Buiten de antislipmatten hebben we nog meer antislipoplossingen. Zoekt u zelfklevende antisliptape voor op vloeren van hout, beton of op staal? Wij kunnen deze leveren. Voor kraanwagens, brandweerwagens en kleine bouwkranen hebben we ook stempelplaten in meerdere uitvoeringen in ons assortiment.

Verhuisproducten

BCF-Products heeft meerdere producten in huis welke geschikt zijn voor verhuizingen zoals verhuisdekens en meubelhondsjes.

Verhuis- opslag- of pakdekens

Indien u in of voor uw bedrijf vaak bezig bent met het verplaatsen, afdekken of vervoeren van meubilair of andere kwetsbare goederen? Dan zijn onze verhuisdekens ook wel opslagdekens en pakdekens genoemd daar de perfecte oplossing voor. U zult hiermee de kwetsbare plaatsen als randen en hoeken perfect beschermen. Buiten dat ze het meubilair of bijvoorbeeld lampen, schilderijen beschermen, maken ze het u tevens ook makkelijker, u hoeft geen extra folie en karton te gebruiken en lastig inpakwerk voorkomt u er ook nog eens mee. Ook houden de dekens vocht en condens tegen. We bieden u deze dekens in de twee meest verkochte variaties aan.

Meubelhondjes

Onmisbaar voor elke verhuizing, maar ook zeer goed bruikbaar voor andere oplossingen in uw bedrijf of huis. Kleine of grote meubelhondjes, ook wel transportrollers genoemd.

Pallethoeken

Naast antislip, zet u uw zending vast met spanbanden. U voorkomt dat deze schuiven over de pallets of de inhoud van de zending beschadigen, door het gebruik van kunststof pallethoeken. BCF heeft een ruime keuze in het assortiment. Er zijn kunststof pallethoeken vanaf 50 mm tot 100 mm breedte. Voor het zware werk zoals transport van betondelen, stenentransport, bouwmaterialen en bijvoorbeeld big-bags, bevelen wij u onze kunststof pallethoekprofielen aan. Deze kunststof hoekprofielen leveren we in de kleur blauw van 120 x 120x 12 mm of in oranje van 190 x 190 x 19 mm dikte.

Hoekprofielen

Standaard hoekprofielen voldoen in een aantal gevallen niet: ze zijn te kort of geven te weinig steun (en kunnen daardoor wegschieten). BCF-Products is de importeur van speciale pallethoekprofielen die dit probleem oplossen. Deze speciale pallethoekprofielen zijn gemaakt van Polyethyleen (PE) en hebben een grote oppervlakte. Daardoor zijn ze vooral geschikt voor producten in een zachte verpakking en bouwmaterialen. Het gebruik van pallethoekprofielen verstevigt de pallet en voorkomt het wegschieten van de spanbanden.

Stapelbescherming

Soms wordt een lage pallet verstuurd met breekbare inhoud. U voorkomt dat op deze pallet nog iets gezet wordt door kartonnen stapelbescherming. BCF-products biedt hierin ruime keuze.